Group 6Page 1GroupcaseShapeX closeShapeFill 1caseservice-gidsenPage 1Group 2Page 1Group 11ShapeGroup 3Group 10Page 1Group 13ShapeGroup 12Group 5ShapeGroup 8Combined ShapeGroup 7Combined Shapeservice-ThemaFISCGroup 9Shapeactua
logo taxwin
illustratie van documenten onder de loep
SocialWin

Volg het sociaal recht op de voet

SocialWin zorgt ervoor dat u steeds op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op sociaaljuridisch vlak. Door dagelijkse bijwerkingen is de databank altijd up-to-date en krijgt u steeds het juiste advies.

 

Bovendien doen wij het anders. SocialWin is eenvoudiger. Praktischer. En zonder handleiding. Want zo simpel moet het leven zijn. Ook uw professionele leven.

De diensten van SocialWin

  • Krachtige zoekmotor

    SocialWin heeft een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmotor. De zoekbalk blijft altijd en overal zichtbaar. Uitgebreide filtermogelijkheden laten u toe om uw zoekopdracht af te bakenen om zo snel tot het juiste zoekresultaat te komen.

  • Actualiteit

    Blijf steeds op de hoogte van de sociaaljuridische actualiteit. Dagelijks verzamelen onze experts voor u de belangrijkste sociaaljuridische nieuwigheden. Wekelijks ontvangt u analyses van de belangrijkste trends en evoluties in sociaaljuridische materies.

  • Loonkalender

    Krijg meteen de juiste gegevens om uw lonen correct te berekenen. Dankzij de loonkalender kunt u snel indexen, bedragen, barema’s, cao-loonsverhogingen en prognoses raadplegen.

  • Praktische fiches

    Deze zeer praktische en duidelijk gestructureerde documentatie laat u toe om de belangrijkste topics van zowel nationale als sectorale sociaaljuridische wetgeving in een oogopslag te kennen, zonder dat u deze wetgeving volledig en in detail moet doornemen.

     

    Alle teksten zijn geschreven met het oog op de praktijk. U kunt ze dus meteen toepassen op uw concrete geval.

  • Wetgeving

    De wetgeving verschijnt op SocialWin zodra zij gepubliceerd is in het Belgisch Staatsblad. De tijdslijn zorgt ervoor dat u de tekst die op een gegeven tijdstip in werking getreden is, meteen terugvindt. Met de tijdslijn kunt u bovendien twee versies met elkaar vergelijken.

     

    Verder wordt de wetgeving voor u handig opgesplitst in sectorale en niet-sectorale wetgeving.

  • Rechtspraak

    SocialWin bevat heel wat gepubliceerde en niet-gepubliceerde rechtspraak. Deze wordt zorgvuldig voor u geselecteerd.

  • Modellen

    Maak gebruik van onze professioneel opgestelde modellen, die u zelf kunt aanpassen naargelang van de concrete situatie. Elk document is in overeenstemming met de geldende wetgeving en rechtspraak. Bij elk model krijgt u een informatieve nota met een korte uitleg over de manier waarop u het model moet gebruiken. Alle modellen worden u in het Nederlands en in het Frans ter beschikking gesteld.

  • Tools en formulieren

    Handige rekentools maken het voortaan gemakkelijk om snel complexe berekeningen uit te voeren. Daarnaast worden ook heel wat officiële formulieren voor u verzameld en ter beschikking gesteld.

  • My SocialWin

    Sla documenten op die nuttig zijn voor u. Bewaar zoekopdrachten en haal ze met één muisklik weer op. Beheer daarnaast ook de e-mails die u ontvangt.

Hoe maken wij het verschil?

De voordelen van SocialWin

  • U weet voortaan waar u heen moet om sociaaljuridische problemen op te lossen. SocialWin verzamelt een uitgebreid scala aan documenten uit allerlei sociaaljuridische bronnen. Bovendien vindt u alle relevante wetgeving op één plaats, met historisch overzicht.

    Kortom, op SocialWin vindt u het antwoord op al uw sociaaljuridische vragen.

  • Wij verzamelen, becommentariëren en klasseren elke dag alle nieuwigheden op sociaaljuridisch vlak (gewijzigde wetten, belangrijke vonnissen en arresten, cao’s, ...), zodat u er zo snel mogelijk over beschikt.

  • Onze zoekmotor plaatst altijd alle relevante documenten bovenaan. Aan de hand van filters, zoekopties en uitgebreide suggesties kunt u met enkele muisklikken doelgericht zoeken en zoekresultaten verfijnen, zodat u geen tijd verliest met uw zoektocht naar de juiste informatie.

Anderen zeggen het ook

  • "De sectorale praktische fiches zijn voor een ons een zeer grote meerwaarde omdat deze een duidelijk en volledig up-to-date overzicht bieden. Zowel de specifieke sectorbepalingen en –afwijkingen, alsook de verwijzing naar de algemene wetgeving of cao's worden opgenomen in de fiches. Via de nieuwsbrieven en actualiteit zijn we steeds op de hoogte van de nieuwigheden die er aan zitten te komen of die werden doorgevoerd. Daarnaast is het opzoeken gebruiksvriendelijk via de zoekbalk."

    Ines Smans - Salar
  • "We werken al jaren met SocialWin. Ik heb er 100% vertrouwen in als bron van sociaal recht. Door andere bronnen die andere meningen hadden, ben ik soms beginnen twijfelen, maar uiteindelijk bleek SocialWin het altijd bij het rechte eind te hebben! De site is nu ook veel gebruiksvriendelijker geworden. De sectorale praktische fiches zijn mijn favorieten! Naast de actua per mail. Met SocialWin ben je zeker dat je mee bent!"

    Evelien Warreyn - Papperas
  • "SocialWin is wat mij betreft een overzichtelijke, gestructureerde en gebruiksvriendelijke databank. Een databank met een massa aan informatie die steeds up-to-date is."

    Karine Warzecha - ASAP

Nieuwsgierig?

Ik wil een demo

Wij stellen graag SocialWin aan u voor bij u op kantoor of via een online demo.

Vul uw gegevens hiernaast in en we nemen snel contact met u op.

U mag ons altijd bellen op 0800 39 067 of een e-mail sturen naar info@socialwin.be.