Al het relevante nieuws in uw mailbox

Wilt u weten welke nieuwe cao’s gesloten worden in specifieke sectoren? Blijft u graag op de hoogte van de resultaten van het interprofessioneel akkoord? Dan wordt u straks een trouwe lezer van onze dagelijkse updates en wekelijkse analyses. Want die bevatten alles wat u moet weten over belangrijke veranderingen in uw vakgebied.

Lees alles over de nieuwsbrief

Véél meer dan updates en nieuwsberichten

In SocialWeb vindt u alle relevante wetteksten en rechterlijke uitspraken in het sociaal recht. Uiteraard bevat SocialWeb ook rechtsleer. Onze auteurs geven heldere commentaar bij alle belangrijke thema’s en schrijven uitgebreide artikels rond complexe vraagstukken in het sociaal recht.

We groepeerden al die informatie in een overzichtelijke boomstructuur, én ontwikkelden een slimme zoekmotor die u meteen bij de juiste bronnen brengt.

Bestudeer uw becommentarieerde gids sociaal recht

Vraag het aan de redactie

Vindt u niet meteen het antwoord op die ene vraag waarmee u nu al een tijdje worstelt? Stel ze aan onze redactie. Dan buigen onze specialisten zich over uw vraagstuk en bezorgen ze u de volgende dag al een antwoord. Zo geeft u uw klanten snel een slimme oplossing voor hun vragen.

Maak kennis met de redactie

Dé troeven van SocialWeb

 1. Uitgebreide sociaalrechtelijke informatie

  U weet meteen waar u naartoe moet om uw sociaalrechtelijke vraagstukken op te lossen. Met uitgebreide rechtsleer, rechtspraak en wetgeving in historisch perspectief, is SocialWeb elke keer uw ideale partner.

 2. Dagelijkse updates en wekelijkse analyses

  Het sociale recht staat nooit stil. En dus rust onze redactie ook niet. Elke dag krijgt u een korte overzichtsmail in de bus met de belangrijkste headlines in uw vakgebied. En aan het eind van de week droppen we een uitgebreide mail mét commentaar door onze auteurs in uw mailbox. Zo blijft u altijd up-to-date.

 3. Antwoord van specialisten op complexe vragen

  Dé troef van onze gespecialiseerde redactie? Ze is ook voor u bereikbaar. Worstelt u met een complexe vraag of een issue waar u niet meteen een antwoord op vindt? Leg dat vraagstuk dan voor aan onze redactie. Zij graven in hun kennis en bibliotheek, en bezorgen u binnen de 24 uur een gepast antwoord!

 4. Alle relevante wetgeving op één plaats, mét historisch overzicht

  Natuurlijk begint u elke opzoeking bij de juiste wet of het correcte decreet. Maar hoe weet u precies welke versie van die wet van toepassing was in het geval dat bij u voorligt? En waar vindt u die historische versie van de wet?

  In SocialWeb is grasduinen door de wetsevolutie kinderspel. We namen immers alle versies van elke akte chronologisch in onze databank op. Zo hebt u altijd de juiste tekst te pakken én kunt u gemakkelijk verschillende versies met elkaar vergelijken.

 5. Integrale teksten van belangrijke rechtspraak

  De uitspraken van hoven en rechtbanken zijn uiteraard cruciaal bij het bestuderen van concrete cases in het sociaal recht. SocialWeb bundelt al die uitspraken thematisch en laat u gemakkelijk zoeken door de integrale teksten van de arresten en vonnissen. Zo onderbouwt u uw stelling met de juiste rechtspraak.

 6. Sectorale commentaren door de specialisten van Group S

  Elke sector heeft zijn eigen regels, barema’s, uitzonderingen, die geregeld moeten worden aangepast wanneer de wetgeving verandert. En die veranderen ook nog eens om de haverklap. Al deze evoluties bijhouden en volgen vraagt veel van uw tijd. Daarom nemen wij voor u deze taak uit handen. De juristen van Group S becommentariëren voor u al de sectorspecifieke informatie.

 7. Onlinetoegang voor al uw collega’s

  Al uw collega’s krijgen een inlogcode voor SocialWeb. Ze kunnen dus ook gebruik maken van alle informatie in onze databank. De enige beperking: u kunt nooit met twee tegelijk inloggen.

top of page
SocialWeb is door DBiT ontwikkeld, een dochteronderneming van Groep Larcier